Els dispositius mòbils, ja siguin tauletes o telèfons, son una realitat dels centres educatius actuals. Tots els docents podem treure partit d’aquestes eines tecnològiques de moltes maneres. Una d’aquestes formes és la de aprofitar-los per poder realitzar  edicions de vídeos i fotografies. Sovint aquestes pràctiques realitzades amb ordinadors convencionals, són tasques complexes i cares; cal tenir equips molt nous i el programari acostuma a ser de pagament. En canvi amb els dispositius mòbils, tenim un potent eina que de forma gratuïta ens permetrà editar i crear composicions de vídeo i fotografia molt professionals d’una manera senzilla.

Amb aquesta activitat, certificada pel Departament d’Educació, aconseguireu adquirir els coneixements bàsics per poder enregistrar, editar i publicar vídeos i fotografies a través dels dispositius mòbils. Aquests coneixements els podreu aplicar per poder crear material audiovisual de l’aula i fins i tot adquirireu la capacitat de poder transmetre-ho al vostre alumant perquè siguin ells els qui puguin crear-se les seves pròpies composicions. Amb el benefici que això aportarà a moltes de les vostres activitats.