Les eines tecnològiques ens poden ajudar, no només al treball amb els nostres infants sinó també a organitzar i planificar les tasques pròpies de la docència. Podem aprofitar infinitat d’eines gratuïtes que ens ajudin a organitzar millor el nostre temps, planificar les tasques, programar projectes, treballar cooperativament amb la resta de companys i companyes del centre…

Aquesta activitat de formació certificada pel Departament d’Educació us oferirà una sèrie de recursos tecnològics a nivell teòric i pràctic que us ajudaran a organitzar-vos millor i a estalviar temps, en definitiva a ser molt més productius i productives.

L’activitat està programada per realitzar-se en sessions telemàtiques sincròniques, és a dir els assistents es connectaran a través de google meet els dies i hores establerts i el formador dinamitzarà les activitats en petit i gran grup per tal de transmetre els continguts propis del curs i per posar-los en pràctica.

A banda d’aquestes sessions tots els assistents disposaran de videotutorials per solucionar els dubtes tècnics un cop acabada l’activitat.

Categories TIC