Us presentem una modalitat de formació que cada vegada més estem duent a terme a les escoles i instituts: l’assessorament en centre. Aquest tipus d’activitat està reconeguda pel Departament d’Educació com a formació permanent de mestres i professors i consisteix bàsicament a adaptar qualsevol dels cursos que oferim, a les característiques pròpies d’un centre en concret.

Tota la formació es dur a terme en la mateixa escola o institut dels assistents, en format presencial o telemàtic, amb tots els beneficis que aixà aporta:

  • Adequació dels objectius a la realitat docent i al projecte educatiu.
  • Adequació dels continguts als recursos materials i a les instal·lacions del centre.
  • Optimització del temps: no és necessari que els mestres i professors es desplacin per fer el curs.
  • Elaboració de projectes comuns al cicle, departament, curs…
  • Estalvi econòmic: el cost d’aquest tipus de formació sempre és molt més econòmic que si els membres del claustre la fan de forma individual

Aquesta formació va adreçada a un nombre considerable de mestres o professors del mateix centre.

La pot sol·licitar i abonar el centre com a institució o també us podeu organitzar un grup de docents i abonar-la a títol individual.

Al llarg dels darrers anys hem dut a terme assessoraments en més de 40 centres de tot Catalunya. Podeu consultar el llistat aquí.

Des de l’any 2016 totes les nostres activitats realitzades en centres privats o concertats són bonificables per la Fundació Tripartita (FUNDAE) i per tant són gratuïtes per al centre. Consulteu amb nosaltres les condicions d’homologació.

A continuació us proposem algunes línies de treball completament modificables i adaptables a les vostres necessitats.