Activitat de transformació digital amb continguts atractius per adaptar-nos a la nova realitat.

Adreçat a docents que vulguin sorprendre a l’aula amb una eina fàcil i sense necessitat de saber dissenyar ni programar, partint des de zero i conseguirem:

  • Interactivitat: continguts vius a l’aula (imatges, presentacions, infografies, jocs, mapes…)
  • Stoytelling: narrant històries que ensenyen, en un entorn similar a la vida real
  • Animació: aconseguint una informació jerarquitzada.

Deixem enrere presentacions avorrides i sense color per donar pas a activitats visualment atractives, millorant la motivació i facilitant l’adquisició de continguts així com l’optimització del temps i la qualitat en la transmissió de coneixements.

Les propostes del curs no només estan adreçades a l’elaboració de material didàctic per part dels docents sinó que també proposaran continguts de cara a incorporar aquesta aplicació a les programacions TIC dels centres i ajudar a consolidar la competència digital dels infants.

 

Categories TIC